${i18n('back')}

Suitsuräime kodujuustu-pirukas

8 inimesele

Põhi

  • 100 g võid
  • 200 g Kalewi T812 nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 dl hapukoort
  • 1 tl soola

Täidis

  • 1 porru
  • 300 g suitsuräime
  • 2 dl köögikoort 20%
  • 100 g kodujuustu
  • 3 muna
  • 2 sl tilli
  • 1 sl Kalewi päevalilleõli

Salat

  • 30 g rukolat
  • 20 g lambsalatit
  • 4 sl astelpajumarju
  • 1 sl röstitud päevalilleseemneid
  • 2 sl Kalewi päevalilleõli
  • 1 sl sidrunimahla
  • 0,5 tl mett
  • soola
  • pipart,

Sega jahusse küpsetuspulber ja sool. Näpi kokku toasoe või, jahusegu ja hapukoor. Töötle segu köögikombainis või käte abil, kuni saad ühtlase taina. Märgade käte abil aja segu 20 x 30 cm pirukavormi põhjale ja külgedel laiali. Puhasta ja tükelda räimed ning lõika porru heledam osa pikkupidi pooleks ning pese hoolikalt kihtide vahelt puhtaks. Viiluta ja kuumuta õli sees paari minuti jooksul, kuni porru on veidi pehmenenud. Lase veidi jahtuda, seejärel lao nii porru kui suitsuräimed pirukapõhjale.

Klopi kokku munad, kodujuust, koor ja hakitud till ning maitsesta segu soolaga. Vala vedelik pirukale ning küpseta 200-kraadise ahju alumises osas 25-30 minutit, kuni põhi on küps ja pirukas tahenenud ning kergelt jumekas. Lase enne sööma asumist veidi jahtuda. Sega salatikastmeks kokku õli, sidrunimahl ja mesi ning maitsesta soola-pipraga. Sega salatilehed kastmega, puista peale astelpajumarju ja päevalilleseemneid ning serveeri koos pirukaga.

Põhi

  • 100 g võid
  • 200 g Kalewi T812 nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 dl hapukoort
  • 1 tl soola

Täidis

  • 1 porru
  • 300 g suitsuräime
  • 2 dl köögikoort 20%
  • 100 g kodujuustu
  • 3 muna
  • 2 sl tilli
  • 1 sl Kalewi päevalilleõli

Salat

  • 30 g rukolat
  • 20 g lambsalatit
  • 4 sl astelpajumarju
  • 1 sl röstitud päevalilleseemneid
  • 2 sl Kalewi päevalilleõli
  • 1 sl sidrunimahla
  • 0,5 tl mett
  • soola
  • pipart,

Sega jahusse küpsetuspulber ja sool. Näpi kokku toasoe või, jahusegu ja hapukoor. Töötle segu köögikombainis või käte abil, kuni saad ühtlase taina. Märgade käte abil aja segu 20 x 30 cm pirukavormi põhjale ja külgedel laiali. Puhasta ja tükelda räimed ning lõika porru heledam osa pikkupidi pooleks ning pese hoolikalt kihtide vahelt puhtaks. Viiluta ja kuumuta õli sees paari minuti jooksul, kuni porru on veidi pehmenenud. Lase veidi jahtuda, seejärel lao nii porru kui suitsuräimed pirukapõhjale.

Klopi kokku munad, kodujuust, koor ja hakitud till ning maitsesta segu soolaga. Vala vedelik pirukale ning küpseta 200-kraadise ahju alumises osas 25-30 minutit, kuni põhi on küps ja pirukas tahenenud ning kergelt jumekas. Lase enne sööma asumist veidi jahtuda. Sega salatikastmeks kokku õli, sidrunimahl ja mesi ning maitsesta soola-pipraga. Sega salatilehed kastmega, puista peale astelpajumarju ja päevalilleseemneid ning serveeri koos pirukaga.

Valmistamiseks vajad

Nisujahu 812 Päevalilleõli

Sarnased retseptid

Pannkoogitort kohupiima ja mustikatega

Kohupiimapallid 30tk

Näkileivad kohupiima määrdega

Bubert marjakisselliga

Kilusõlmed 16tk

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.