${i18n('back')}

Pannkoogitort kohupiima ja mustikatega

8 inimesele

Pannkoogid

  • 4 muna
  • 1 sl suhkrut Diamant
  • ¼ tl soola
  • 2,5 dl Kalewi T405 nisujahu
  • 5 dl piima
  • 2 dl vett
  • 1 sl Kalewi rapsiõli

Täidis

  • 600 g maitsestamata kohupiimakreemi
  • 2 sl tuhksuhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 dl mustikamoosi

Kaunistuseks

  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 0,75 dl kuuma vett
  • killuke võid
  • mustikaid ja kuivatatud rukkilille kroonlehti,

Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, sõelu sekka jahu ja lisa piim ning vesi. Sega ühtlaseks ja lase u 10 minutit enne küpsetama asumist tainal seista. Sega tainas läbi ja lisa 1 sl õli. Määri pann kergelt u 1 tl õliga ja kuumuta. Lisa tainas õhukese kihina pannile ja prae mõlemalt poolt keskmise kuumuse juures kuldpruuniks. Tee sama ka ülejäänud tainaga. Kui kasutad nakkumiskindla pinnaga panni, pole õli tarvis rohkem lisada. 

Sega kohupiimakreem tuhksuhkru ja vanillisuhkruga. Lao pannkoogid kihiti kohupiimaga serveerimisaluele. Määri igale koogile õhuke kiht kohupiima ning veidi mustikamoosi. Viimane kook jäta ilma katteta. Haki šokolaad peeneks ja lisa sellele keev vesi ning killuke võid. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Kui šokolaad tundub liiga paks, lisa veel veidi kuuma vett. Vala sulašokolaad pannkoogitordile ning kaunista tort mustikate ja rukkililleõitega.

Pannkoogid

  • 4 muna
  • 1 sl suhkrut Diamant
  • ¼ tl soola
  • 2,5 dl Kalewi T405 nisujahu
  • 5 dl piima
  • 2 dl vett
  • 1 sl Kalewi rapsiõli

Täidis

  • 600 g maitsestamata kohupiimakreemi
  • 2 sl tuhksuhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 dl mustikamoosi

Kaunistuseks

  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 0,75 dl kuuma vett
  • killuke võid
  • mustikaid ja kuivatatud rukkilille kroonlehti,

Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, sõelu sekka jahu ja lisa piim ning vesi. Sega ühtlaseks ja lase u 10 minutit enne küpsetama asumist tainal seista. Sega tainas läbi ja lisa 1 sl õli. Määri pann kergelt u 1 tl õliga ja kuumuta. Lisa tainas õhukese kihina pannile ja prae mõlemalt poolt keskmise kuumuse juures kuldpruuniks. Tee sama ka ülejäänud tainaga. Kui kasutad nakkumiskindla pinnaga panni, pole õli tarvis rohkem lisada. 

Sega kohupiimakreem tuhksuhkru ja vanillisuhkruga. Lao pannkoogid kihiti kohupiimaga serveerimisaluele. Määri igale koogile õhuke kiht kohupiima ning veidi mustikamoosi. Viimane kook jäta ilma katteta. Haki šokolaad peeneks ja lisa sellele keev vesi ning killuke võid. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Kui šokolaad tundub liiga paks, lisa veel veidi kuuma vett. Vala sulašokolaad pannkoogitordile ning kaunista tort mustikate ja rukkililleõitega.

Valmistamiseks vajad

Nisujahu 405 1kg Tuhksuhkur DIAMANT 250g Rapsiõli Suhkur DIAMANT 1kg

Sarnased retseptid

Kohupiimapallid 30tk

Suitsuräime kodujuustu-pirukas

Näkileivad kohupiima määrdega

Bubert marjakisselliga

Kilusõlmed 16tk

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.