Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, sõelu sekka jahu ja lisa piim ning vesi. Sega ühtlaseks ja lase u 10 minutit enne küpsetama asumist tainal seista. Sega tainas läbi ja lisa 1 sl õli. Määri pann kergelt u 1 tl õliga ja kuumuta. Lisa tainas õhukese kihina pannile ja prae mõlemalt poolt keskmise kuumuse juures kuldpruuniks. Tee sama ka ülejäänud tainaga. Kui kasutad nakkumiskindla pinnaga panni, pole õli tarvis rohkem lisada.
Sega kohupiimakreem tuhksuhkru ja vanillisuhkruga. Lao pannkoogid kihiti kohupiimaga serveerimisaluele. Määri igale koogile õhuke kiht kohupiima ning veidi mustikamoosi. Viimane kook jäta ilma katteta. Haki šokolaad peeneks ja lisa sellele keev vesi ning killuke võid. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Kui šokolaad tundub liiga paks, lisa veel veidi kuuma vett. Vala sulašokolaad pannkoogitordile ning kaunista tort mustikate ja rukkililleõitega.
Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, sõelu sekka jahu ja lisa piim ning vesi. Sega ühtlaseks ja lase u 10 minutit enne küpsetama asumist tainal seista. Sega tainas läbi ja lisa 1 sl õli. Määri pann kergelt u 1 tl õliga ja kuumuta. Lisa tainas õhukese kihina pannile ja prae mõlemalt poolt keskmise kuumuse juures kuldpruuniks. Tee sama ka ülejäänud tainaga. Kui kasutad nakkumiskindla pinnaga panni, pole õli tarvis rohkem lisada.
Sega kohupiimakreem tuhksuhkru ja vanillisuhkruga. Lao pannkoogid kihiti kohupiimaga serveerimisaluele. Määri igale koogile õhuke kiht kohupiima ning veidi mustikamoosi. Viimane kook jäta ilma katteta. Haki šokolaad peeneks ja lisa sellele keev vesi ning killuke võid. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Kui šokolaad tundub liiga paks, lisa veel veidi kuuma vett. Vala sulašokolaad pannkoogitordile ning kaunista tort mustikate ja rukkililleõitega.