Sega kuivpärm käesooja vee ja suhkruga ning lase 10 minutit seista kuni veepind vahuseks muutub. Sõelu sekka jahu, lisa sool, õli ja pipar ning sõtku u 5 minutit köögikombaini abil või käsitsi kuni saad ühtlase vetruva taina.
Vormi palliks, kata tainanõu köögikilega ja lase umbes 30 minutit kerkida, kuni taina kogus on kahekordistunud. Samal ajal valmista täidis. Selleks riivi küüslauguküüned ja haki kilufileed võimalikult peeneks, sega õli ja tilliga. Jaga tainas kaheks ja rulli üks osa jahuga kaetud tööpinnal u 0,5 cm paksuselt lahti.
Määri tainapind õhukeselt poolega kilusegust ja lõika kaheksaks pikaks ribaks. Keera iga riba mõlemast otsast kinni hoides kergelt spiraali ja sõlmi seejärel keskelt kokku. Tee sama ka teise osa taina ja kiluseguga. Aseta kilusõlmed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase 30 minutit kerkida. Määri lahti klopitud munaga ja soovi korral kata kanepiseemnetega. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit kuni saiad on kenad ja kuldsed.
Sega kuivpärm käesooja vee ja suhkruga ning lase 10 minutit seista kuni veepind vahuseks muutub. Sõelu sekka jahu, lisa sool, õli ja pipar ning sõtku u 5 minutit köögikombaini abil või käsitsi kuni saad ühtlase vetruva taina.
Vormi palliks, kata tainanõu köögikilega ja lase umbes 30 minutit kerkida, kuni taina kogus on kahekordistunud. Samal ajal valmista täidis. Selleks riivi küüslauguküüned ja haki kilufileed võimalikult peeneks, sega õli ja tilliga. Jaga tainas kaheks ja rulli üks osa jahuga kaetud tööpinnal u 0,5 cm paksuselt lahti.
Määri tainapind õhukeselt poolega kilusegust ja lõika kaheksaks pikaks ribaks. Keera iga riba mõlemast otsast kinni hoides kergelt spiraali ja sõlmi seejärel keskelt kokku. Tee sama ka teise osa taina ja kiluseguga. Aseta kilusõlmed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase 30 minutit kerkida. Määri lahti klopitud munaga ja soovi korral kata kanepiseemnetega. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit kuni saiad on kenad ja kuldsed.