Vahusta munakollased suhkruga. Eraldi nõus vahusta munavalged tihedaks ja vormi hoidvaks vahuks. Kuumuta piim keemiseni ja nirista sekka manna. Keeda kadalamal kuumusel segades umbes 10 min, kuni manna on pehmenenud ja saad ühtlase konsistentsiga pudru. Lisa munakollastele paar lusikatäit putru ja sega kiirelt läbi. Vala saadud segu pudru hulka ja sega madalal kuumusel ca 3 min, kuni puder on kreemjas ja tahenenud, kuid ära keema lase tõusta. Lisa sekka vahustatud munavalged ja sega ettevaatlikult läbi, kuni saad õhulise massi. Võta pott tulelt ja lase minuti jagu kaanega kaetult seista.
Seejärel jaga poti sisu magustoidunõudesse ja lase jahtuda. Kisselli valmistamiseks lase vesi koos suhkruga keema ja sega kuni suhkur on sulanud. Lisa marjad ja vähese külma veega segatud tärklis, keeda umbes 5 min või kuni kissell on veidi paksenenud. Lase samuti jahtuda ja serveeri koos bubertiga.
Vahusta munakollased suhkruga. Eraldi nõus vahusta munavalged tihedaks ja vormi hoidvaks vahuks. Kuumuta piim keemiseni ja nirista sekka manna. Keeda kadalamal kuumusel segades umbes 10 min, kuni manna on pehmenenud ja saad ühtlase konsistentsiga pudru. Lisa munakollastele paar lusikatäit putru ja sega kiirelt läbi. Vala saadud segu pudru hulka ja sega madalal kuumusel ca 3 min, kuni puder on kreemjas ja tahenenud, kuid ära keema lase tõusta. Lisa sekka vahustatud munavalged ja sega ettevaatlikult läbi, kuni saad õhulise massi. Võta pott tulelt ja lase minuti jagu kaanega kaetult seista.
Seejärel jaga poti sisu magustoidunõudesse ja lase jahtuda. Kisselli valmistamiseks lase vesi koos suhkruga keema ja sega kuni suhkur on sulanud. Lisa marjad ja vähese külma veega segatud tärklis, keeda umbes 5 min või kuni kissell on veidi paksenenud. Lase samuti jahtuda ja serveeri koos bubertiga.