Nisujahu 812

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1437 kJ / 339 kcal
${i18n('rasvad')} 1,7 g
${i18n('rasvhapped')} 0,2 g
${i18n('sysivesikud')} 66,2 g
${i18n('suhkrud')} 0,7 g
${i18n('kiudained')} 5,4 g
${i18n('valgud')} 12,2 g
${i18n('sool')} 0,002 g

Lihtne sepik

4 dl odrajahu, 5 dl Tartu Milli esimese sordi (tüüp 812) nisujahu, 11g kuivpärmi või 25g presspärmi, 4 dl sooja vett, 1-2 spl vedelamat mett, 0,5 dl õli. Sega kausis odrajahu kuivpärmiga ning lisa käesoe vesi (kuivpärmi puhul võib vesi kuni 42 kraadi olla). Sega, lisa sool ja mesi. Järgmisena lisa osaliselt nisujahu, siis veidihaaval õli ja nii, kuni kogu vajaminev kogus on lisatud ning sõtku siis tainas ühtlaseks ja läikivaks. Puista peale jahu, jäta räti alla kerkima umbes tunniks. Kerkinud tainas jaota jahusel pinnal kaheks, vormi kaks saiapätsi ning jäta ahjuplaadile veel kerkima pooleks tunniks kuni tunniks. Küpseta 220 kraadi juures 15-20 minutit. Ahjust välja võttes võid veidikeseks ajaks niiske köögiräti sepikutele peale visata, et koorik veidi õhem tuleks.

koostisosad

Nisujahu

allergeenid

gluteen

kaal

2kg

kast (tk)

6

alusel (tk)

60

ean

4740493065433

Maitsvad retseptid

Suitsuräime kodujuustu-pirukas

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.