${i18n('back')}

Mustika-Kamamuffinid

12 inimesele

PÕHI

  • 150 g võid
  • 1,5dl fariinisuhkrut
  • 2 muna
  • 1 munavalge
  • 1 dl kama
  • 1 dl nisujahu
  • 1/2 dl kartulijahu
  • 2 tl vaniljesuhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1/2 tl kaneeli
SISU
  • 100 g võid
  • 1/2 dl tuhksuhkrut
  • 1 munakollane
  • 3 tl vaniljesuhkrut
KATE
  • 5 dl mustikaid
  • 2 dl mustsõstra- või pohlamahla
  • 1 dl želatiinsuhkrut

Määri muffinivormi põhjad ja kata riivsaiaga. Vahusta rasvained ja suhkur. Lisa munad ja munavalge samaaegselt tugevalt vahustades. Sega kokku kuivained ja lisa taignasse.

Jaga tainas sõrmedega surudes ühtlaselt muffinivormide põhjale ja külgedele

Küpseta 175-kraadises ahjus ca 20 minutit. Lase jahtuda ja eemalda vormist.

Vahusta või, suhkur, munakollane ja vaniljesuhkur tugevaks vahuks. Kanna valminud põhjadele ja kata mustikatega.

Kuumuta mahl ja sega juurde želatiinsuhkur. Aja korraks keema ja lase natuke jahtuda. Kata marjad seguga kasutades selleks toidupintslit.

Samal põhimõttel võid väikeste koogikeste asemel teha suure koogi, kasutades muffinipanni asemel avatavat koogivormi.


PÕHI

  • 150 g võid
  • 1,5dl fariinisuhkrut
  • 2 muna
  • 1 munavalge
  • 1 dl kama
  • 1 dl nisujahu
  • 1/2 dl kartulijahu
  • 2 tl vaniljesuhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1/2 tl kaneeli
SISU
  • 100 g võid
  • 1/2 dl tuhksuhkrut
  • 1 munakollane
  • 3 tl vaniljesuhkrut
KATE
  • 5 dl mustikaid
  • 2 dl mustsõstra- või pohlamahla
  • 1 dl želatiinsuhkrut

Määri muffinivormi põhjad ja kata riivsaiaga. Vahusta rasvained ja suhkur. Lisa munad ja munavalge samaaegselt tugevalt vahustades. Sega kokku kuivained ja lisa taignasse.

Jaga tainas sõrmedega surudes ühtlaselt muffinivormide põhjale ja külgedele

Küpseta 175-kraadises ahjus ca 20 minutit. Lase jahtuda ja eemalda vormist.

Vahusta või, suhkur, munakollane ja vaniljesuhkur tugevaks vahuks. Kanna valminud põhjadele ja kata mustikatega.

Kuumuta mahl ja sega juurde želatiinsuhkur. Aja korraks keema ja lase natuke jahtuda. Kata marjad seguga kasutades selleks toidupintslit.

Samal põhimõttel võid väikeste koogikeste asemel teha suure koogi, kasutades muffinipanni asemel avatavat koogivormi.


Valmistamiseks vajad

Kama

Sarnased retseptid

Kamapannkoogid

Kirsi-kamamaius

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.