Nisujahu 550 1kg

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1441 kJ / 340 kcal
${i18n('rasvad')} 1,5 g
${i18n('rasvhapped')} 0,2 g
${i18n('sysivesikud')} 66,8 g
${i18n('suhkrud')} 0,5 g
${i18n('kiudained')} 5,3 g
${i18n('valgud')} 12,1 g
${i18n('sool')} 0,001 g

Kalewi pidupäevakringel

Taigen: 25 g pärmi, 100 ml piima, 100 g rasvainet, 330 g nisujahu, 1 spl suhkrut, noa otsaga soola, 2 muna, 1 sidruni riivitud koor, 100 g rosinaid.

Pärmi segada leige piimaga. Lisada suhkrut, pestud rosinad, riivitud sidrunikoor, munad ja jahu. Segada korralikult läbi. Lõpus lisada sulatatud rasvaine ja sõtkuda tainas ühtlaseks. Katta rätikuga ning lasta soojas kohas kerkida kuni maht on kahekordistunud. Rullida jahusel laual 3 mm paksuseks. Määrida vahele vahustatud või ja tuhksuhkru segu. Rullida kokku ning lõigata kolmeks. Punuda patsiks, asetada küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Lasta kerkida soojas kohas ja enne ahju asetamist määrida pealt lahtiklopitud munaga. Eelkuumuta ahi 190 kraadi ning küpseta 20-25 minutit, kuni kringel on pealt kuldpruun. Kui kringel on jahtunud, siis puista peale tuhksuhkrut

koostisosad

Nisujahu

allergeenid

gluteen

kaal

1kg

kast (tk)

10

alusel (tk)

770

ean

4740493002162

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.