${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1441 kJ / 340 kcal |
${i18n('rasvad')} | 1,5 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0,2 g |
${i18n('sysivesikud')} | 66,8 g |
${i18n('suhkrud')} | 0,5 g |
${i18n('kiudained')} | 5,3 g |
${i18n('valgud')} | 12,1 g |
${i18n('sool')} | 0,001 g |
Taigen: 25 g pärmi, 100 ml piima, 100 g rasvainet, 330 g nisujahu, 1 spl suhkrut, noa otsaga soola, 2 muna, 1 sidruni riivitud koor, 100 g rosinaid.
Pärmi segada leige piimaga. Lisada suhkrut, pestud rosinad, riivitud sidrunikoor, munad ja jahu. Segada korralikult läbi. Lõpus lisada sulatatud rasvaine ja sõtkuda tainas ühtlaseks. Katta rätikuga ning lasta soojas kohas kerkida kuni maht on kahekordistunud. Rullida jahusel laual 3 mm paksuseks. Määrida vahele vahustatud või ja tuhksuhkru segu. Rullida kokku ning lõigata kolmeks. Punuda patsiks, asetada küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Lasta kerkida soojas kohas ja enne ahju asetamist määrida pealt lahtiklopitud munaga. Eelkuumuta ahi 190 kraadi ning küpseta 20-25 minutit, kuni kringel on pealt kuldpruun. Kui kringel on jahtunud, siis puista peale tuhksuhkrut
Nisujahu
gluteen
1kg
10
770
4740493002162