Lõika vanillikaun pikuti pooleks ja tõmba terava noaga seemned välja. Aseta nii seemned kui ka kaun helveste, piima, soola ja suhkruga potti, lase keema tõusta ja keeda keskmisel kuumusel u 4 minutit kuni puder on paksenenud ja kreemjas. Eemalda vanillikaun ja sega hulka kuivatatud marjad. Jaga puder kahe kausi vahel, puista peale värskeid marju ja naudi kohe.
NÕUANNE
* Piima lisa vastavalt oma maitsele – kui vedelat putru soovid. Võid alguses valada potti 5 dl ja siis hiljem soovi korral juurde lisada.
Retsepti autor Silja Luide
Lõika vanillikaun pikuti pooleks ja tõmba terava noaga seemned välja. Aseta nii seemned kui ka kaun helveste, piima, soola ja suhkruga potti, lase keema tõusta ja keeda keskmisel kuumusel u 4 minutit kuni puder on paksenenud ja kreemjas. Eemalda vanillikaun ja sega hulka kuivatatud marjad. Jaga puder kahe kausi vahel, puista peale värskeid marju ja naudi kohe.
NÕUANNE
* Piima lisa vastavalt oma maitsele – kui vedelat putru soovid. Võid alguses valada potti 5 dl ja siis hiljem soovi korral juurde lisada.
Retsepti autor Silja Luide