Lõika baklažaan kuubikuteks ja prae tuunikalakonservist saadud õlis ilusaks pruuniks. Vajadusel lisa veel oliiviõli. Lisa viilutatud sibul, küüslauk ja tšilli. Prae veel minutike. Siis lisa poolitatud kirsstomatid, kapparid ja oliivid. Prae kuni tomat hakkab kergelt lagunema. Lisa suts veini, lase poolel vedelikust aurustuda ja lisa tuunikala. Lase kastmel tasasel tulel veel 3-4 min tõmmata. Vahepeal keeda penned soolvees al denteks, nõruta ja kalla pannile. Sega kõik kuumutades korralikult läbi ja maitsesta hakitud peterselli ja puruks rebitud basiilikuga. Serveeri pasta värskelt riivitud parmesani ja musta pipraga.
200 g pennesid
100 g tuunikala oliiviõlis
1 sl kappareid
peotäis kirsstomateid
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
jupp tšillit
kimp peterselli
4-5 lehte basiilikut
200 g baklažaani
8 kivita kalamata oliivi
1⁄2 kl valget veini
parmesani
soola, pipart
Lõika baklažaan kuubikuteks ja prae tuunikalakonservist saadud õlis ilusaks pruuniks. Vajadusel lisa veel oliiviõli. Lisa viilutatud sibul, küüslauk ja tšilli. Prae veel minutike. Siis lisa poolitatud kirsstomatid, kapparid ja oliivid. Prae kuni tomat hakkab kergelt lagunema. Lisa suts veini, lase poolel vedelikust aurustuda ja lisa tuunikala. Lase kastmel tasasel tulel veel 3-4 min tõmmata. Vahepeal keeda penned soolvees al denteks, nõruta ja kalla pannile. Sega kõik kuumutades korralikult läbi ja maitsesta hakitud peterselli ja puruks rebitud basiilikuga. Serveeri pasta värskelt riivitud parmesani ja musta pipraga.
PrivaatustingimusedTöötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.