Vispelda kokku muna ja munakollased ning lisa riivitud juust. Jäta natuke juustu serveerimiseks ka. Haki toorsuitsupeekon ja küüslauk. Lase pasta veel keema tõusta ja keeda spagetid soolvees “al denteks”. Aega peaks see võtma ca 7 min. Niikaua jõuate ära teha muud ettevalmistused. Kuumuta pann, lisa või ja hakitud peekon. Pruunista ning lisa hakitud küüslauk. Prae tasasel tulel, et küüslauk ära ei kärssaks. Nõruta spagetid, jättes natuke alles pasta keeduvett. Lisa peekonile spagetid, sega ning lisa muna ja juustusegu. Lisa surts pastakeeduvett, sega korralikult läbi ja võta pann tulelt. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe hakitud peterselli ja riivitud parmesaniga.
200 g spagette
1 muna + 2 munakollast
50 g riivitud parmesani
50 g toorsuitsu peekonit
2 küüslauguküünt
soola
pipart
peterselli
30 g võid
Vispelda kokku muna ja munakollased ning lisa riivitud juust. Jäta natuke juustu serveerimiseks ka. Haki toorsuitsupeekon ja küüslauk. Lase pasta veel keema tõusta ja keeda spagetid soolvees “al denteks”. Aega peaks see võtma ca 7 min. Niikaua jõuate ära teha muud ettevalmistused. Kuumuta pann, lisa või ja hakitud peekon. Pruunista ning lisa hakitud küüslauk. Prae tasasel tulel, et küüslauk ära ei kärssaks. Nõruta spagetid, jättes natuke alles pasta keeduvett. Lisa peekonile spagetid, sega ning lisa muna ja juustusegu. Lisa surts pastakeeduvett, sega korralikult läbi ja võta pann tulelt. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe hakitud peterselli ja riivitud parmesaniga.
PrivaatustingimusedTöötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.