${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1534 kJ / 364 kcal |
${i18n('rasvad')} | 7,8 g |
${i18n('rasvhapped')} | 1,7 g |
${i18n('sysivesikud')} | 54,2 g |
${i18n('suhkrud')} | 8,1 g |
${i18n('kiudained')} | 8,2 g |
${i18n('valgud')} | 15,2 g |
${i18n('sool')} | 0,93 g |
Jahusegu pannkookide valmistamiseks milles on 46% kaerajahu.
1. Puistake segu kaussi. Lisage ühtlaselt 450-460 ml külma vett või piima samal ajal pidevalt vispli või käsimikseriga segades.
2. Laske segul 10 - 15 min. seista.
3. Õhukeste pannkookide praadimiseks kuumutage pann. Määrige pann rasvainega. Valage pannile väike kogus tainast ja küpsetage kuni üks pool on õrnalt pruunistunud. Seejärel pruunistage ka koogi teine pool.
Täisterakaerajahu 46%, täisteranisujahu, lõssipulber, munapulber, sool
gluteen, muna, piim
300g
12
864
4740493555873