Sidrunikeeks

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1619 kJ / 382 kcal
${i18n('rasvad')} 4,1 g
${i18n('rasvhapped')} 1,9 g
${i18n('sysivesikud')} 74,9 g
${i18n('suhkrud')} 36,3 g
${i18n('kiudained')} 2,0 g
${i18n('valgud')} 10,6 g
${i18n('sool')} 0,54 g

Jahusegu taigna valmistamiseks

Valmistamine

Puistake segu nõusse, lisage 110 g taimeõli või margariini (margariin peab olema soe ja pehme ning 72-80% rasvasisaldusega) ja 160 ml vett. Segage ühtlase konsistentsiga taignaks ja laske sellel 10-15 minutit seista. Taignale võib lisada kuivatatud puuvilju ja pähkleid. Küpsetage rasvaga määritud vormis 40-45 minutit temperatuuril 180 kraadi.

koostisosad

Nisujahu, suhkur, munapulber, segu keeksi valmistamiseks (suhkur, nisujahu, emulgaatorid: E472b, E475, E471; happesuse regulaatorid: E575, 450; maisitärklis, glükoosisiirup, kergitusaine: E500; lõssipulber, paksendajad: E410, E415), nisutärklis, sidruni lõhna- ja maitseaine, vaniliin.

allergeenid

gluteen, muna, piim

kaal

450g

kast (tk)

20

alusel (tk)

720

ean

4750020041809

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.