Riisihelbed 500g

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1524 kJ / 359 kcal
${i18n('rasvad')} 0,8 g
${i18n('rasvhapped')} 0,1 g
${i18n('sysivesikud')} 80 g
${i18n('suhkrud')} <0,5 g
${i18n('kiudained')} 2,1 g
${i18n('valgud')} 7 g
${i18n('sool')} 0,01 g

Riisihelvestest saab valmistada maitsvat riisiputru ja bubertit ning mitmeid erinevaid kooke. Lisaks sobivad riisihelbed suurepäraselt ka küpsetistesse ja paneerimiseks.

Valmistamine

Retsept kahele: 2 dl helbeid, 350 ml vett või piima. Lase vesi või piim keema. Lisa helbed, maitsesta soola ja suhkruga ning aeg-ajalt segades keeda tasasel tulel 2 minutit. Lisa pudrule 1 spl võid ja lase kinnise kaane all haududa 3 minutit.

koostisosad

Riisihelbed

ALLERGEENID
kaal

500g

kast (tk)

10

alusel (tk)

400

ean

4740493031049

Maitsvad retseptid

Riisihelbepuder kookose ja karamelliseeritud banaanidega

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.