${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1524 kJ / 359 kcal |
${i18n('rasvad')} | 0,8 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0,1 g |
${i18n('sysivesikud')} | 80 g |
${i18n('suhkrud')} | <0,5 g |
${i18n('kiudained')} | 2,1 g |
${i18n('valgud')} | 7 g |
${i18n('sool')} | 0,01 g |
Riisihelvestest saab valmistada maitsvat riisiputru ja bubertit ning mitmeid erinevaid kooke. Lisaks sobivad riisihelbed suurepäraselt ka küpsetistesse ja paneerimiseks.
Valmistamine
Retsept kahele: 2 dl helbeid, 350 ml vett või piima. Lase vesi või piim keema. Lisa helbed, maitsesta soola ja suhkruga ning aeg-ajalt segades keeda tasasel tulel 2 minutit. Lisa pudrule 1 spl võid ja lase kinnise kaane all haududa 3 minutit.
Riisihelbed
500g
10
400
4740493031049