${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1467 kJ / 346 kcal |
${i18n('rasvad')} | 1 g |
${i18n('rasvhapped')} | g |
${i18n('sysivesikud')} | 75,4 g |
${i18n('suhkrud')} | g |
${i18n('kiudained')} | g |
${i18n('valgud')} | 7,8 g |
${i18n('sool')} | 0,01 g |
Kahe portsjoni riisipudru valmistamiseks on vaja 100 ml pudruriisi, 100 ml vett, 0,5l piima, 1/4 tl soola (suhrkut), tükike võid. Puistake riis keevasse vette ja keetke mõni minut, kuni vesi on riisi imendunud. Lisage piim ja laske pudrul madalal kuumusel umbes 40 min. kaane all haududa. Segage aeg-ajalt. Maitsestage valminud puder soolaga või suhkruga vastavalt oma soovile. Võib lisada ka tükikese võid.
Ümarateraline riis
3 kg
156
4750020041786