${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1603 kJ / 378 kcal |
${i18n('rasvad')} | 3,7 g |
${i18n('rasvhapped')} | 1,5 g |
${i18n('sysivesikud')} | 73,3 g |
${i18n('suhkrud')} | 38,2 g |
${i18n('kiudained')} | 1,9 g |
${i18n('valgud')} | 12,0 g |
${i18n('sool')} | 0,14 g |
Jagusegu taigna valmistamiseks.
1. Puistake segu nõusse ning lisage 160ml (peaaegu terve klaas) vett ja 110ml taimeõli. Segage ühtlaseks taignaks.
2. valage taigen plaadile mille maksimaalne suurus on 30cm x 40cm. Peale pange vastavalt soovile puuvilju ja/või marju (õunaviile, rabarberit, kirsse, aprikoose jne.).
3. Küpsetage 20-30 minutit temperatuuril 180C.
4. Veidi enne küpsetamise lõppu võib koogile määrida suhkruga segatud hapukoort (300g hapukoort segada 3spl suhkruga) või puistata üle kaneeliga.
KIHILINE KOOK
1. Valage taigen 24cm diameetriga koogivormi.
2. Küpsetage 25-35 minutit temperatuuril 180C. Jahutage ja lõigake kaheks või kolmeks kihiks (samuti võib taigna jagada kaheks või kolmeks osaks ja küpsetada kihid eraldi).
3. Pange kihtide vahele täidis - keedis, puuviljad, marjad, vahukoor või kreem.
Nisujahu, suhkur, munapulber, lõssipulber, happesuse regulaator sidrunhape, kergitusaine söögisooda, koore lõhna- ja maitseaine, vanilliin.
gluteen, muna, piim
400g
20
720
4750020041267