Plaadikoogipulber

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1603 kJ / 378 kcal
${i18n('rasvad')} 3,7 g
${i18n('rasvhapped')} 1,5 g
${i18n('sysivesikud')} 73,3 g
${i18n('suhkrud')} 38,2 g
${i18n('kiudained')} 1,9 g
${i18n('valgud')} 12,0 g
${i18n('sool')} 0,14 g

Jagusegu taigna valmistamiseks.

Valmistamine

1. Puistake segu nõusse ning lisage 160ml (peaaegu terve klaas) vett ja 110ml taimeõli. Segage ühtlaseks taignaks.
2. valage taigen plaadile mille maksimaalne suurus on 30cm x 40cm. Peale pange vastavalt soovile puuvilju ja/või marju (õunaviile, rabarberit, kirsse, aprikoose jne.).
3. Küpsetage 20-30 minutit temperatuuril 180C.
4. Veidi enne küpsetamise lõppu võib koogile määrida suhkruga segatud hapukoort (300g hapukoort segada 3spl suhkruga) või puistata üle kaneeliga.

KIHILINE KOOK
1. Valage taigen 24cm diameetriga koogivormi.
2. Küpsetage 25-35 minutit temperatuuril 180C. Jahutage ja lõigake kaheks või kolmeks kihiks (samuti võib taigna jagada kaheks või kolmeks osaks ja küpsetada kihid eraldi).
3. Pange kihtide vahele täidis - keedis, puuviljad, marjad, vahukoor või kreem.

koostisosad

Nisujahu, suhkur, munapulber, lõssipulber, happesuse regulaator sidrunhape, kergitusaine söögisooda, koore lõhna- ja maitseaine, vanilliin.

allergeenid

gluteen, muna, piim

kaal

400g

kast (tk)

20

alusel (tk)

720

ean

4750020041267

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.