Pitsapõhjapulber

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1461 kJ / 345 kcal
${i18n('rasvad')} 1,8 g
${i18n('rasvhapped')} 0,6 g
${i18n('sysivesikud')} 69,7 g
${i18n('suhkrud')} 0,6 g
${i18n('kiudained')} 3,6 g
${i18n('valgud')} 10,6 g
${i18n('sool')} 1,1 g

Jahusegu taigna valmistamiseks.

Valmistamine

1. Puistake segu nõusse ning lisage 220ml vett ja 50ml taimeõli.
2. Sõtkuge ühtlase koostisega taignaks ja laske 10 minutit seista.
3. Rullige taigen õhukeseks, pange peale oma lemmikpitsa koostisosad ja küpsetage 15-20 minutit temperatuuril 210-230. Ühest pakist saab valmistada neli 20-40 cm läbimõõduga ümmargust pitsat.

koostisosad

Nisujahu, segu pitsataigna valmistamiseks (nisujahu, sool, rasvasegu (palmirasv, glükoosisiirup, modifitseeritud tärklis) vadakupulber, nisulinnasejahu, emulgaatorid E471, E472e, suhkur, lõssipulber, maitseained (pune, sibul, küüslaauk, pipar, basiilik, rosmariin, salvei), happesuse regulaator askorbiinhape, ensüümid), küpsetuspulber (nisujahu, kergitusained, söögisooda, E450; happesuse regulaator: sidrunhape), sool.

allergeenid

gluteen, piim

kaal

400g

kast (tk)

20

alusel (tk)

720

ean

4750020041229

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.