${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1461 kJ / 345 kcal |
${i18n('rasvad')} | 1,8 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0,6 g |
${i18n('sysivesikud')} | 69,7 g |
${i18n('suhkrud')} | 0,6 g |
${i18n('kiudained')} | 3,6 g |
${i18n('valgud')} | 10,6 g |
${i18n('sool')} | 1,1 g |
Jahusegu taigna valmistamiseks.
1. Puistake segu nõusse ning lisage 220ml vett ja 50ml taimeõli.
2. Sõtkuge ühtlase koostisega taignaks ja laske 10 minutit seista.
3. Rullige taigen õhukeseks, pange peale oma lemmikpitsa koostisosad ja küpsetage 15-20 minutit temperatuuril 210-230. Ühest pakist saab valmistada neli 20-40 cm läbimõõduga ümmargust pitsat.
Nisujahu, segu pitsataigna valmistamiseks (nisujahu, sool, rasvasegu (palmirasv, glükoosisiirup, modifitseeritud tärklis) vadakupulber, nisulinnasejahu, emulgaatorid E471, E472e, suhkur, lõssipulber, maitseained (pune, sibul, küüslaauk, pipar, basiilik, rosmariin, salvei), happesuse regulaator askorbiinhape, ensüümid), küpsetuspulber (nisujahu, kergitusained, söögisooda, E450; happesuse regulaator: sidrunhape), sool.
gluteen, piim
400g
20
720
4750020041229