${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1519 kJ / 358 kcal |
${i18n('rasvad')} | 2,1 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0,7 g |
${i18n('sysivesikud')} | 70,0 g |
${i18n('suhkrud')} | 17,6 g |
${i18n('kiudained')} | 2,9 g |
${i18n('valgud')} | 13,4 g |
${i18n('sool')} | 0,64 g |
Jahusegu taigna valmistamiseks
1. Valage nõusse 400-500ml sooja vett või piima ja lisage kuivpärm (väikesest pakist). Segage läbi ja lisage segu (suurest pakist).
2. Laske taignal soojas kohas 40-60 min kerkida.
3. Küpsetage pannkoogid kuumal rasvainega määritud pannil. Serveerige puuviljade, marjade, keedise, mee või koorega.
Piimaga valmistatud taigen sobib hästi ka pontšikute valmistamiseks.
Nisujahu, lõssipulber, suhkur, munapulber, kuivpärm (pärm, emulgaator E491), sool.
508g
20
720
4750020041250