Pärmitaigna jahusegu

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1540 kJ / 363 kcal
${i18n('rasvad')} 1,5 g
${i18n('rasvhapped')} 0,6 g
${i18n('sysivesikud')} 74,4 g
${i18n('suhkrud')} 12,3 g
${i18n('kiudained')} 3,5 g
${i18n('valgud')} 11,3 g
${i18n('sool')} 0,84 g

Jahusegu taigna valmistamiseks

Valmistamine

1. Valage nõusse 240ml sooja vett, lisage kuivpärm (väikesest pakist), segu (suurest pakist) ja 25g taimeõli. Segage hoolikalt ühtlase konsistentsiga taignaks.
2. Katke nõu kaane või rätikuga. Laske taignal soojas kohas 40-50 minutit kerkida.
3. Taignast saab valmistada mitmesuguseid küpsetisi – pirukaid, kukleid, saiakesi, kooke ja kringleid. Neid tuleb soojas kohas kergitada umbes 15 minutit. Enne küpsetamist määrige neid munaga.
4. Sõltuvalt küpsetise suurusest küpsetage 12-20 minutit temperatuuril 190-210 °C.

koostisosad

Nisujahu, pärmitaigna segu (magus vadakupulber (piim), piimasuhkur, nisujahu, nisugluteen, sool, suhkur, fruktoos, emulgaatorid: E472e, E471; fermendid (nisu); jahuparandaja: askorbiinhape), suhkur, kuivpärn (pärm, emulgaator E491).

ALLERGEENID gluteen, piim
kaal

508g

kast (tk)

20

alusel (tk)

720

ean

4750020041304

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.