${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1472 kJ / 347 kcal |
${i18n('rasvad')} | 1,4 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0 g |
${i18n('sysivesikud')} | 71 g |
${i18n('suhkrud')} | 0,9 g |
${i18n('kiudained')} | 4,6 g |
${i18n('valgud')} | 10,4 g |
${i18n('sool')} | 0 g |
Lisa keevasse vette pestud odratangud (2 portsjoni jaoks võta 0,7 l vett ja umbes 150 g odratangu). Keeda 3 min. Lisada 200 ml kuuma piima ja sega läbi. Hauta aeg ajalt segades, nõrgal tulel või praeahjus, kuni tangud on pehmed (umbes 45-60 min). Serveeri võiga või praetud pekitükikestega.
Odratang
1kg
16
704
4750020030384