Odratang

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1472 kJ / 347 kcal
${i18n('rasvad')} 1,4 g
${i18n('rasvhapped')} 0 g
${i18n('sysivesikud')} 71 g
${i18n('suhkrud')} 0,9 g
${i18n('kiudained')} 4,6 g
${i18n('valgud')} 10,4 g
${i18n('sool')} 0 g

Valmistamine

Lisa keevasse vette pestud odratangud (2 portsjoni jaoks võta 0,7 l vett ja umbes 150 g odratangu). Keeda 3 min. Lisada 200 ml kuuma piima ja sega läbi. Hauta aeg ajalt segades, nõrgal tulel või praeahjus, kuni tangud on pehmed (umbes 45-60 min). Serveeri võiga või praetud pekitükikestega.

koostisosad

Odratang

ALLERGEENID gluteen
kaal

1kg

kast (tk)

16

alusel (tk)

704

ean

4750020030384

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.