Mannavaht

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1552 kJ / 366 kcal
${i18n('rasvad')} 0,5 g
${i18n('rasvhapped')} 0,1 g
${i18n('sysivesikud')} 85,0 g
${i18n('suhkrud')} 59,3 g
${i18n('kiudained')} 2,4 g
${i18n('valgud')} 4,0 g
${i18n('sool')} 0,2 g

Segu mannavahu valmistamiseks.

Valmistamine

1. Valage kastrulisse 1 liiter vett ja laske keema. Keevasse vette puistake aeglaselt pidevalt segades paki sisu. Keetke segades 5–6 minutit.
2. Jahutage mannavaht temperatuurile ca 30 C ja vahustage hoolikalt.
3. Serveerige magustoit piimaga või rõõsa koorega.Ühest pakist saab valmistada 1500ml mannavahtu.

koostisosad

Suhkur, manna (nisu), pohlapulber, jõhvikapulber, happesuse regulaator - sidrunhape, sool.

allergeenid

gluteen

kaal

250g

kast (tk)

12

alusel (tk)

864

ean

4750020041397

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.