${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1552 kJ / 366 kcal |
${i18n('rasvad')} | 0,5 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0,1 g |
${i18n('sysivesikud')} | 85,0 g |
${i18n('suhkrud')} | 59,3 g |
${i18n('kiudained')} | 2,4 g |
${i18n('valgud')} | 4,0 g |
${i18n('sool')} | 0,2 g |
Segu mannavahu valmistamiseks.
1. Valage kastrulisse 1 liiter vett ja laske keema. Keevasse vette puistake aeglaselt pidevalt segades paki sisu. Keetke segades 5–6 minutit.
2. Jahutage mannavaht temperatuurile ca 30 C ja vahustage hoolikalt.
3. Serveerige magustoit piimaga või rõõsa koorega.Ühest pakist saab valmistada 1500ml mannavahtu.
Suhkur, manna (nisu), pohlapulber, jõhvikapulber, happesuse regulaator - sidrunhape, sool.
gluteen
250g
12
864
4750020041397