${i18n('toitevaartus')} | |
---|---|
${i18n('energiasisaldus')} | 1626 kJ / 384 kcal |
${i18n('rasvad')} | 3,9 g |
${i18n('rasvhapped')} | 0,8 g |
${i18n('sysivesikud')} | 78,1 g |
${i18n('suhkrud')} | 51,9 g |
${i18n('kiudained')} | 1,4 g |
${i18n('valgud')} | 8,5 g |
${i18n('sool')} | 0,06 g |
Jahusegu taigna valmistamiseks
1. Puistake segu nõusse, lisage 200 ml vett ja segage ühtlaseks taignaks.
2. Valage taigen rasvaga määritud vormi. Soovitame kasutada ümmargust 24 cm läbimõõduga vormi. Küpsetage 20 - 25 minutit temperatuuril 180 - 185C
3. Valmis biskviidil laske jahtuda ja lõigake see kaheks kihiks. Kihtide vahele pange valitud täidis. Kaunistage puuviljade, marjade ja kreemidega.
4. Parema tulemuse saavutamiseks asetage valmis tort ca 2h külmikusse.
Suhkur, nisujahu, lõssipulber, täispiimapulber, munapulber, küpsetuspulber (nisujahu, kergitusained: söögisooda, E450i; happesuse regulaator sidrunhape), aroomaine vanillin.
450g
20
720
4750020041298