Basmati riis 3kg

${i18n('back')}
${i18n('toitevaartus')}
${i18n('energiasisaldus')} 1467 kJ / 346 kcal
${i18n('rasvad')} 1 g
${i18n('rasvhapped')} g
${i18n('sysivesikud')} 75,4 g
${i18n('suhkrud')} g
${i18n('kiudained')} 2 g
${i18n('valgud')} 7,8 g
${i18n('sool')} 0,01 g

Valmistamine

Pese riisi sõelal külma voolava vee all kuniks eralduv vesi muutub piimjast läbipaistvaks. Kui riis on pestud, siis aseta see potti ja kalla riisile peale 1,5x kogus külma vett – 100 g kuiva riisi puhul kalla sinna 150 ml vett. Maitsesta riis soola ja pipraga ning kata pott kaanega. Pane pott keskmise kuumusega tulele, lase sel soojeneda 2 minutit, seejärel keera kuumus põhja ja lase veel keema tõusta ning küpseda 2 minutit. Pärast 2 minutit keetmist keera tuli väga tasasele kuumusele (2/10) ja lase riisil kaant tõstmata haududa 8 minutit. Pärast haudumist eemalda kaas, maitse kiirelt ühte tera ja kui see on hamba all kergelt vastu hakkav, kuid mitte jahune, siis eemalda pott tulelt. Kui riis on veel pisut toores, siis kata pott kaanega ja hauta veel madalal kuumusel 2 minutit.

koostisosad

Pikateraline basmatiriis

kaal

3 kg

alusel (tk)

156

ean

4750020041755

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.