${i18n('back')}

Kilusõlmed 16tk

16 tk
  • 2 tl kuivpärmi
  • 1 sl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl jahvatatud musta pipart
  • 2,5 dl vett
  • 450 g Kalewi T405 nisujahu
  • 0,5 dl Kalewi rapsiõli

Täidis

  • 70 g kilufileed
  • 2 küüslauguküünt
  • 4 sl Kalewi rapsiõli
  • 3 sl hakitud tilli
  • Lisaks 1 muna määrimiseks ja soovi korral veidi kanepiseemneid

Sega kuivpärm käesooja vee ja suhkruga ning lase 10 minutit seista kuni veepind vahuseks muutub. Sõelu sekka jahu, lisa sool, õli ja pipar ning sõtku u 5 minutit köögikombaini abil või käsitsi kuni saad ühtlase vetruva taina.

Vormi palliks, kata tainanõu köögikilega ja lase umbes 30 minutit kerkida, kuni taina kogus on kahekordistunud. Samal ajal valmista täidis. Selleks riivi küüslauguküüned ja haki kilufileed võimalikult peeneks, sega õli ja tilliga. Jaga tainas kaheks ja rulli üks osa jahuga kaetud tööpinnal u 0,5 cm paksuselt lahti.

Määri tainapind õhukeselt poolega kilusegust ja lõika kaheksaks pikaks ribaks. Keera iga riba mõlemast otsast kinni hoides kergelt spiraali ja sõlmi seejärel keskelt kokku. Tee sama ka teise osa taina ja kiluseguga. Aseta kilusõlmed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase 30 minutit kerkida. Määri lahti klopitud munaga ja soovi korral kata kanepiseemnetega. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit kuni saiad on kenad ja kuldsed.

  • 2 tl kuivpärmi
  • 1 sl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl jahvatatud musta pipart
  • 2,5 dl vett
  • 450 g Kalewi T405 nisujahu
  • 0,5 dl Kalewi rapsiõli

Täidis

  • 70 g kilufileed
  • 2 küüslauguküünt
  • 4 sl Kalewi rapsiõli
  • 3 sl hakitud tilli
  • Lisaks 1 muna määrimiseks ja soovi korral veidi kanepiseemneid

Sega kuivpärm käesooja vee ja suhkruga ning lase 10 minutit seista kuni veepind vahuseks muutub. Sõelu sekka jahu, lisa sool, õli ja pipar ning sõtku u 5 minutit köögikombaini abil või käsitsi kuni saad ühtlase vetruva taina.

Vormi palliks, kata tainanõu köögikilega ja lase umbes 30 minutit kerkida, kuni taina kogus on kahekordistunud. Samal ajal valmista täidis. Selleks riivi küüslauguküüned ja haki kilufileed võimalikult peeneks, sega õli ja tilliga. Jaga tainas kaheks ja rulli üks osa jahuga kaetud tööpinnal u 0,5 cm paksuselt lahti.

Määri tainapind õhukeselt poolega kilusegust ja lõika kaheksaks pikaks ribaks. Keera iga riba mõlemast otsast kinni hoides kergelt spiraali ja sõlmi seejärel keskelt kokku. Tee sama ka teise osa taina ja kiluseguga. Aseta kilusõlmed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase 30 minutit kerkida. Määri lahti klopitud munaga ja soovi korral kata kanepiseemnetega. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit kuni saiad on kenad ja kuldsed.

Valmistamiseks vajad

Nisujahu 405 1kg Rapsiõli

Sarnased retseptid

Pannkoogitort kohupiima ja mustikatega

Kohupiimapallid 30tk

Suitsuräime kodujuustu-pirukas

Näkileivad kohupiima määrdega

Bubert marjakisselliga

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.