${i18n('back')}

Tuunikalapasta

2 inimesele
  • 200 g pennesid
  • 100 g tuunikala oliiviõlis
  • 1 sl kappareid
  • peotäis kirsstomateid
  • 1 punane sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • jupp tšillit
  • kimp peterselli
  • 4-5 lehte basiilikut
  • 200 g baklažaani
  • 8 kivita kalamata oliivi
  • 1⁄2 kl valget veini
  • parmesani
  • soola, pipart
Lõika baklažaan kuubikuteks ja prae tuunikalakonservist saadud õlis ilusaks pruuniks. Vajadusel lisa veel oliiviõli. Lisa viilutatud sibul, küüslauk ja tšilli. Prae veel minutike. Siis lisa poolitatud kirsstomatid, kapparid ja oliivid. Prae kuni tomat hakkab kergelt lagunema. Lisa suts veini, lase poolel vedelikust aurustuda ja lisa tuunikala. Lase kastmel tasasel tulel veel 3-4 min tõmmata. Vahepeal keeda penned soolvees al denteks, nõruta ja kalla pannile. Sega kõik kuumutades korralikult läbi ja maitsesta hakitud peterselli ja puruks rebitud basiilikuga. Serveeri pasta värskelt riivitud parmesani ja musta pipraga.
  • 200 g pennesid
  • 100 g tuunikala oliiviõlis
  • 1 sl kappareid
  • peotäis kirsstomateid
  • 1 punane sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • jupp tšillit
  • kimp peterselli
  • 4-5 lehte basiilikut
  • 200 g baklažaani
  • 8 kivita kalamata oliivi
  • 1⁄2 kl valget veini
  • parmesani
  • soola, pipart
Lõika baklažaan kuubikuteks ja prae tuunikalakonservist saadud õlis ilusaks pruuniks. Vajadusel lisa veel oliiviõli. Lisa viilutatud sibul, küüslauk ja tšilli. Prae veel minutike. Siis lisa poolitatud kirsstomatid, kapparid ja oliivid. Prae kuni tomat hakkab kergelt lagunema. Lisa suts veini, lase poolel vedelikust aurustuda ja lisa tuunikala. Lase kastmel tasasel tulel veel 3-4 min tõmmata. Vahepeal keeda penned soolvees al denteks, nõruta ja kalla pannile. Sega kõik kuumutades korralikult läbi ja maitsesta hakitud peterselli ja puruks rebitud basiilikuga. Serveeri pasta värskelt riivitud parmesani ja musta pipraga.

Valmistamiseks vajad

Penne rigate

Sarnased retseptid

Klassikaline pasta carbonara

Penned Osso Bucco raguuga

Linguine’id tomati, mozzarella juustu ja toorsuitsusingiga

Tartu Mill AS

Väike kaar 33
Tartu 50406, Eesti
+372 7 428 807
info@tartumill.ee
Rg-kood: 10666674
KMKR nr: EE100632747

Tooted

Retseptid

Vilja kokkuost

Meist

Kontakt

Privaatustingimused Töötaja tagasiside
Oma veebilehel kasutame küpsiseid. Küpsised aitavad analüüsida veebiliiklust ning annavad meile statistilist teavet.