Täistera fusillid koorese puravikukastmega
- 200 g täistera fusillisid
- 300-400 g puhastatud
- puravikke või muid seeni
- 5 lehte salveid
- 1 sibul
- 50 g võid
- suts valget veini
- 300 ml vahukoort
- 40 g parmesani
- peterselli
- soola, pipart
Haki puhastatud puravikud või muud seened nagu näiteks kukeseened, šampinjonid või kuningservikud. Viiluta sibul ja sulata pannil või. Pruunista sibul koos salveiga ja lisa seened. Prae 5 minutikest ja lisa suts veini. Maitsesta seened soola ja pipraga. Kuumuta minut ja lisa vahukoor. Lase kastmel madalal tulel vaikselt podiseda. Vahepeal keeda fusillid soolaga maitsestatud vees 6 minutit al dente’ks, nõruta ja lisa kastmele. Sega kõik läbi, lisa riivitud parmesan ja hakitud petersell. Kontrolli maitsestust ja serveeri.
