Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamaga
4 inimesele
- 400 g suvikõrvitsat
- 400 g kodust hakkliha
- 50 g riivjuustu
- 1 dl kamajahu
- 2 tk muna
- 0,5 dl rõõska koort (10%)
- peterselli (hakitud, soovi korral)
- soola
- musta pipart
- kamajahu paneerimiseks
- õli praadimiseks,
Maitsvad kotletid sisaldavad saia asemel kamajahu, mis annab neile huvitava maitsenüansi.
Valmistusaeg: 70 min
Ettevalmistus 40 min + 30 min nõrgumiseks
Riivi suvikõrvits ja vala sõelale. Riputa peale soola ja lase pool tundi seista. Pigista hästi kuivaks. Sega hakkliha, riivjuust, kamajahu, munad, kohvikoor ja suvikõrvits. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga. Vormi kotleid ja paneeri kamajahus. Prae õlis kummaltki poolt 7–8 minutit. Suuremad kotletid järelküpseta 180-kraadises ahjus 10–15 minutit.
Foto: Jaan Heinmaa | Autor: Pille Enden | Allikas: toidutare.ee
