PASTA

Suvikõrvitsa-, fenkoli-, spinati ja suitsulõhepasta 2-le

2 inimesele
  • 200 g spagette
  • 100 g fenkolit
  • 100 g suvikõrvitsat
  • 100 g külmsuitsulõhet
  • 150 g spinatit
  • 4 küüslauguküünt
  • oliiviõli
  • kimp peterselli
  • suts veini
  • sidrunit
  • soola, pipart

Keeda spagetid 2 liitris soolvees al denteks. Viiluta fenkol ja lõika suvikõrvits kuubikuteks. Prae fenkol oliiviõlis kergelt läbi ja lisa suvikõrvits. Prae kuni suvikõrvits on ilus kuldne. Lisa hakitud küüslauk ja spinat. Prae minutike ja lisa suts veini. Lisa spagetid ja hakitud petersell. Kuumuta segades minutike ja lisa tükeldatud külmsuitsulõhe. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kuumalt koos viilaka sidruniga.

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias