PASTA

Sügistalvine minestrone kanaga

4 inimesele
  • Puljong:
  • 1 kanakints
  • 1 sellerivars
  • 1 porgand
  • ½ sibulat
  • 2 loorberilehte
  • soola
  • 2 l vett

  • Supp:
  • 2 sl Filini piccoli pastat
  • 100 g muskaatkõrvitsat
  • ½ suvikõrvitsat
  • 1 suur tomat
  • 1 kartul
  • 100 g purgi kikerherneid
  • ½ brokkolit
  • 1 porgand
  • ½ sellerivart
  • ½ sibulat
  • peterselli

  • Serveerimiseks:
  • Saia, parmesani ja head oliiviõli

Keeda valmis puljong. Kõik komponendid potti, tasasel tulel ca 1,5-2 tundi. Maitsesta soolaga. Kurna ja eemalda kintsult liha. Jäta ootele.
Kuumuta potis oliiviõli ja prae tükeldatud kõrvits, porgand, sellerivars, sibul, kartul, kikerherned ja tomat kiirelt läbi. Lisa puljong. Keeda umbes 10 min ja lisa tükeldatud brokkoli.
Kui kartul on pehmeks keenud, lisa kanatükid ja filinid.
Keeda veel paar minutit. Serveeri supp hakitud peterselli, riivitud parmesani ja röstitud saiaga. Viimaseks lihviks piserda peale veel paar tilka head oliiviõli.

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias