Spagetid kanalihapallide ja koorese spinati-sinepikastmega
- Kanalihapallid: 400 g kanahakkliha
- 2 viilu tahedamat saia või
- sepikut ja pool klaasi piima leotamiseks
- 1 muna
- hakitud tilli ja murulauku
- soola, pipart
- jahu
- praadimiseks õli
Kaste:- 400 ml vahukoort
- 150 g spinatit
- 1 sl sinepit
- 40 g parmesani
- soola, pipart
400 g spagette- 1 sl võid,
Esiteks valmista kanalihapallid. Sega kausis kokku kanahakkli- ha, 1 muna ja piimas leotatud ja kuivaks pigistatud sepik, hakitud till ja murulauk. Maitsesta soola ja pipraga ning sega lihamass korralikult läbi. Veereta pallid jahust läbi ja prae õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks, umbes 2 minutit kummaltki poolt. Eemalda li- hapallid tulelt ja pese vahepeal pann. Lisa puhtale pannile suts õli ja lisa spinat ning 2-3 sl vett. Lase spinatil paar minutit haududa ja lisa vahukoor. Sega läbi, lisa sinep ja maitsesta kastet soola ja pipraga.
Vahepeal pane keema spagetid ja keeda soolaga maitsestatud vees 7 min al dente’ks. Nõruta, kalla tagasi potti ja lisa killuke võid. Sega läbi. Lisa kastmele kanalihapallid ning hakitud till ja muru- lauk. Kuumuta veel paar minutit ja lisa riivitud parmesan. Serveeri spagette kanalihapallidega kooreses spinati-sinepikastmes.
