“Lastepasta” ehk sarvekesed krõbeda peekoni, kirsstomatite, roheliste herneste ja koorese muna-juustukastmega
- 200 g sarvekesi
- 80 g peekonit
- 8-10 kirsstomatit
- ½ klaasi rohelisi
- külmutatud herneid
- 200 ml vahukoort
- 2 munakollast
- 40 g parmesani
- soola
- pipart
- basiilikut
- praadimiseks suts oliiviõli
Pane sarvekesed soolaga maitsestatud vette keema ja keeda 6 min, et saada al dente. Haki peekon peeneks, lisa pannile suts õli ja pruunista peekon. Lisa kirsstomatid ja prae veel paar minutit. Vahepeal nõruta pasta ja vala pannile. Sega läbi ja lisa herned ning koor. Kuumuta minutike, lisa munakollased, sega läbi ja võta pann tulelt. Lisa riivitud parmesan ja tükkideks rebitud basiilik. Maitsesta pipraga ja vajadusel lisa soola. Serveeri kohe ja kuumalt!
