KUIVSEGUD

Kurgi-krevetitäidisega pannkoogid

  • Koostis:
  • 1 pakk Tartu Mill’i õhukeste pannkookide jahusegu

  • Täidis:
  • Sidrunimahl
  • 100g kurki
  • 1 küüs küüslauku
  • 100 g kooritud krevette
  • Soola
  • must pipart
  • aedtilli

  • Kaste:
  • 2 spl hapukoort
  • 3 spl majoneesi
  • 1 spl oliiviõli

Valmista pannkoogitaigen vastavalt pakil olevale õpetusele.

Täidise valmistamiseks sega kastmeained kokku ja pane külmikusse maitsestuma. Lõika kurgist ribad või kuubikud. Kui kasutad külmutatud krevette, sulata need. Küüslauk haki peeneks või suru läbi küüslaugupressi. Sega kokku küüslauk, kurk, krevetid ja sidrunimahl. Lase 2-3 minutit seista ja kalla peale salatikaste. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga.
Prae pannil õhukesed ülepannikoogid.
Tõsta täidis koogile, keera kokku ja kui soovid, siis lõika pooleks.

Vaata ka teisi kuivsegude retsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias