Koorene kanapasta sellerijuure, suitsujuustu ja salveiga 2-le
2 inimesele
- 200 g pennesid
- 1 kanafilee, ca 225 g
- 200 g vahukoort
- 2 küüslauguküünt
- 85 g suitsujuustu
- 50 g sellerijuurt
- 50-60 g päikesekuivatatud tomateid
- 4-5 lehte salveid
- peterselli
- soola, pipart
- oliiviõli
- suts valget veini,
Keeda penned soolaga maitsestatud 2 liitris vees al denteks. Samal ajal valmista kaste. Lõika kanafilee õhukesteks ribadeks ja prae pannil oliiviõlis pruuniks. Lisa salvei, küüslauk, riivitud sellerijuur ja tükeldatud kuivatatud tomatid. Prae veel minutike ja maitsesta soola ja pipraga. Lisa suts veini, lase alkoholil aurustuda ning lisa vahukoor ja riivitud suitsujuust. Kuumuta kastet kuni 1/3 vedelikust on kahanenud. Lisa penned ja hakitud petersell. Sega pasta korralikult läbi ja maitsesta pipraga. Serveeri pasta riivitud suitsujuustuga.
