KAMA

Kohupiima-kamatiramisu astelpajumarjadega

4 inimesele
  • 500 kohupiimapastat
  • 2 dl tuhksuhkrut
  • 1 tl vanill- või vanilliinsuhkrut
  • 1 dl kamajahu
  • 2 dl rõõsk koort (35%)
  • 150 g Savoiard või
  • Ladyfinger küpsiseid.

  • IMMUTAMISEKS
  • 2 dl espresso
  • 2 spl liköör Vana Tallinn

  • VAHELE
  • 2 dl astelpajumoos või astelpajumarjad
  • 3 spl tuhksuhkrut
  • Kaunistuseks: kakaopulbrit, astelpajumarjad või meliss

Kiire ja lihtne magustoit, millele lisab põnevat maitset kamajahu. Astelpajumoosi võid asendada külmutatud astelpajumarjadega.

Valmistamisaeg 20 minutit + 6 tundi kuni üle öö külmkapis

Vahusta koor. Sega omavahel kohupiim, tuhk- ja vanillsuhkur, kamajahu ja vahustatud koor. Sega espresso ja liköör. Tõsta neljandik kohupiimasegust kausi põhja. Kasta küpsised ükshaaval kohvisegusse ja lao kohupiimasegu peale. Kata astelpajumoosi või tuhksuhkruga segatud astelpajumarjadega. Tee nii mitu kihti, kuniks jätkub küpsiseid ja kreemi. Kata kauss toidukilega ja hoia külmkapis 6 tundi kuni üle öö. Serveerimisel puista peale kakaopulbrit ja kaunista melissiga.

Allikas: toidutare.ee. Autor: Angeelika Kang. Foto: Angeelika Kang

Vaata ka lihtsaid kamaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias