Kergelt koorene kanapasta spinati, suhkruherneste ja kirsstomatitega
2 inimesele
- 200 g fusillisid
- 1 väiksem kanafilee
- 50 g värsket beebispinatit
- 200 ml vahukoort
- peotäis suhkruherneid
- 80 g kirsstomateid
- 2 küüslauguküünt
- paar lehte basiilikut
- 50 g parmesani
- soola, pipart,
Lõika kanafilee kuubikuteks ja maitsesta soola ja pipraga. Pruunista kana kiirelt pannil ja lisa poolitatud tomatid ja hakitud küüslauk. Prae minutike ja lisa vahukoor. Lase kastmel tasasel tulel podiseda. Vahepeal pane keema fusillid ja keeda soolvees “al denteks”. Nüüd lisa kastmele spinat, hakitud suhruherned ja parmesan. Sega läbi ja maitsesta soola, pipra ja värske basiilikuga. Lisa kastmele fusillid, kuumuta läbi ja serveeri riivitud parmesaniga.
