Kananagitsad kamaga
- 500 g broileri(nahata) kintsuliha või –fileed
- 1 dl Tartu Mill rukkikamajahu
- soola
- 2 muna
- 80 g riivitud parmesani
- Mädarõikakaste: 1 dl mädarõikamajoneesi
- (või majoneesi + 1‒2 tl kanget mädarõigast)
- 1 dl hapukoort,
Retsept raamatust “Kama – Eesti rahvustoit”
Maitsvad suupisted lastele või kogu perele. Kamaga valmistatult saad kõigile tervislikud ampsud. On imehead mädarõikase dipikastmega.
Pane ahi 225° juurde sooja.
Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Sega kamajahu taldrikul vähese soolaga.
Klopi teises taldrikus lahti munad. Kolmandale taldrikule pane riivitud parmesan.
Veereta kanatükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja siis riivjuustu sisse. Tõsta
küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ühelt poolt 7–8 minutit. Pööra siis
ümber ja küpseta veel sama kaua, kuni nagitsad on pealt kuldpruunid ja krõbedad.
Sega kokku kaste ja serveeri koos nagitsatega.
Foto: Jaan Heinmaa
