KAMA

Kama-jogurtitarretis

  • 8 dl meelepärast joogijogurtit
  • 1, 5 dl kamajahu
  • 6 tl želatiinipulbrit
  • 1 dl piima
  • suhkrut maitse järgi

Mikserda kamajahu jogurtiga kokku ja lisa maitse järgi suhkrut. Lase želatiin piimas paisuda, sulata kuumas veevannis ja jahuta leigeks. Mikserda kokku jogurti-kamaseguga, jaga kohe pokaalidesse või kausikestesse ja aseta külma. Otse anumast söödav tarretis on serveerimisvalmis juba 2–3 tunni pärast. Väljakummutatavad tarretised peaksid seisma kinnikaetult külmas vähemalt 6 tundi või järgmise päevani.

Foto: Jaan Heinmaa | Allikas: toidutare.ee

Vaata ka lihtsaid kamaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias