HELBED

Jõhvika toorpuder

ühele inimesele
  • ½ dl külmutatud või värskeid pohli (või jõhvikaid või mis iganes mõnusaid marju)
  • 3 spl suhkrut või roosuhkrut
  • 2 dl maitsestamata jogurtit
  • 4 spl 4-vilja helbeid
  • ½ dl puhastatud india pähkleid

Sega helbed, suhkur, purustatud marjad ja pähklid jogurtiga. Kui magususest jab väheks, siis lisa suhkrut vastavalt oma maitsele juurde. Anna pudrule 1-2 tundi toatemperatuuril omas keskkonnas valmimiseks või pane ööseks külmkappi hommikut ootama. Sobib nii vahepalaks kui ka heaks hommikuseks stardiks.

Vaata ka teisi helveste retsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias