KAMA

Broileri-ananassipirukas

  • Põhi:
  • 1,5 dl Tartu Mill’i kamajahu
  • 1,5 dl nisujahu
  • 1/2 tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola
  • 100 g võid
  • 0,5-1 dl külma vett

  • Täidis:
  • 250 g broilerifileed
  • 100 g porrut
  • 100 g ananassikompotti
  • 50 g punast paprikat
  • 1-2 tl karrit
  • soola
  • 1 tl jahvatatud paprikat
  • musta pipart;
  • munamass – 2,5 dl piima
  • 2 muna
  • 50 g juustu

Sega kokku kamajahu, nisujahu, küpsetuspulber ja sool. Tükelda või kuubikuteks ja sega jahudega muredaks massiks. Lisa külm vesi ja sega ruttu tainaks. Vooderda sellega 27 cm läbimõõduga pirukavorm. Tõsta põhi külmkappi tahenema. Pruunista broilerifilee ribad õlis ja lisa viilutatud porru ja paprika, lõpus lisa ananassitükid ja seejärel maitsesta segu. Küpseta põhja 200°C juures 10 minutit, vala sinna küpsetatud broilerimass ja peale ettevaatlikult muna-piima mass. Riputa peale riivitud juustu ja küpseta 200°C juures veel 20 – 30 minutit, kuni munamass on hüübinud.

Foto: Jaan Heinmaa

Vaata ka lihtsaid kamaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias