PASTA

Värske tomati ja mozzarella pasta

2 inimesele
  • 200 g pennesid
  • 1 suurem lihatomat
  • 125 g mozzarellat vees
  • ½ küünt küüslauku
  • basiilikut
  • oliiviõli
  • soola, pipart

Lase 1 l vett potis keema. Lõika tomatile naha sisse rist ja pista tomat vette. Koor tuleb juba silmnähtavalt lahti. Lase tomatil umbes minutike vees seista, siis võta välja, koori ära ja lõika kuubikuteks. Lisa hakitud küüslauk, puruks rebitud basiilik ja 3-4 sl oliiviõli. Sega korralikult läbi ja jäta nii kauaks tõmbama kui pasta keeb.

Lase 1,5 l vett potis keema, lisa sool ja penned. Keeda pennesid kuni “al dente”. Selle pastatüübi puhul soovitaksin pennesid keeta vaid 5 min. Siis jääb tekstuur mõnusalt krõmps. Lisa penned tomatisegule, lisa puruks rebitud mozzarella, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe!

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike-Kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post:info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias