PASTA

Šampinjoni -, käharpeakapsa ja porrupasta

2 inimesele
  • 200 g täistera fusillisid
  • 6-7 lehte käharpeakapsast
  • 200 g šampinjone
  • 10 cm jupp porrut
  • praadimiseks oliiviõli ja võid
  • peterselli
  • soola
  • pipart
  • 40 g parmesani
  • peotäis külmutatud rohelisi herneid
  • 250 ml vahukoort

Puhasta seened mullast ja pese hoolikalt porru. Lõika mõlemad õhukesteks viiludeks. Prae porru ja seened pannil oliiviõlis pruuniks, lisa 1 sl võid, maitsesta soola, pipra ja peterselliga. Viiluta kapsas peeneteks ribadeks. Lase potis vesi keema, lisa suts soola ja keeda kapsast umbes 5 min. Teises potis lase 2 l vett keema tõusta, lisa 1 sl soola ja lisa pasta. Keeda pastat 7 min ehk al denteks. Keetmise lõpuminutil lisa vette ka herned. Nõruta kõik ja lisa koos nõrutatud kapsaga pannile seente ja porru hulka. Lisa 250 ml vahukoort ja 40 g riivitud
parmesani. Maitsesta pipraga, lisa hakitud peterselli ja serveeri kohe!

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike-Kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post:info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias