PASTA

Täistera fusillid koorese puravikukastmega

  • 200 g täistera fusillisid
  • 300-400 g puhastatud
  • puravikke või muid seeni
  • 5 lehte salveid
  • 1 sibul
  • 50 g võid
  • suts valget veini
  • 300 ml vahukoort
  • 40 g parmesani
  • peterselli
  • soola, pipart

Haki puhastatud puravikud või muud seened nagu näiteks kukeseened, šampinjonid või kuningservikud. Viiluta sibul ja sulata pannil või. Pruunista sibul koos salveiga ja lisa seened. Prae 5 minutikest ja lisa suts veini. Maitsesta seened soola ja pipraga. Kuumuta minut ja lisa vahukoor. Lase kastmel madalal tulel vaikselt podiseda. Vahepeal keeda fusillid soolaga maitsestatud vees 6 minutit al dente’ks, nõruta ja lisa kastmele. Sega kõik läbi, lisa riivitud parmesan ja hakitud petersell. Kontrolli maitsestust ja serveeri.

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike-Kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias