KAMA

Rukkikama trühvlid kiluga

  • 100 g vürtsikilufileesid või anšooviseid
  • 1 dl hakitud murulauku
  • 1 keedetud muna
  • 3 sl Tartu Mill’i rukkikamajahu
  • 100g toorjuustu
  • 2 spl hapukoort

Retsept raamatust “Kama – Eesti rahvustoit”

Üdini kodumaine suupiste vürtsikilust ja rukkikamast. Suutäit soolast pakkuvad trühvlid saab valmis üsna kiiresti ja võib külaliste tulekuni külmkappi ootele panna.

Hõõru toorjuust hapukoorega pehmeks. Haki kilufileed ja muna ning sega toorjuustu hulka. Hõõru hulka rukkikama. Vormi massist väikesed, umbes 1,5 cm pallid ja veereta neid hakitud murulaugus.

Hoia vähemalt 2 tundi külmkapis.

Foto: Jaan Heinmaa

Vaata ka lihtsaid kamaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike-Kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias