PASTA

Koorene kanapasta toorsuitsupeekoni, roheliste herneste ja parmesaniga

2 inimesele
  • 200 g fusillisid
  • 150 g kanafileed
  • 80 g toorsuitsupeekonit
  • 20 g rohelisi herneid, (külmutatud)
  • 1 munakollane
  • 250 ml vahukoort
  • 40 g parmesani
  • näpuotsatäis
  • muskaatpähklit
  • suts valget veini

Lase 1,5 l vett potis keema, lisa sool ja fusillid. Selle pastatüübi puhul soovitaksin fusillisid keeta vaid 5 min. Siis jääb tekstuur mõnusalt krõmps ehk al dente.
Lõika kanafilee ja peekon kuubikuteks. Pruunista pannil kana ja peekon. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa suts valget veini ja vahukoor. Kuumuta minutike. Maitsesta muskaatpähkliga. Lisa fusillid, herned ja riivitud parmesan. Sega läbi. Lisa munakollane ja eemalda kohe pann tulelt. Lisa hakitud petersell ja serveeri värskelt jahvatatud pipra ja parmesanilaastudega.

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike-Kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias