PASTA

Klassikaline pasta carbonara

2 inimesele
  • 200 g spagette
  • 1 muna + 2 munakollast
  • 50 g riivitud parmesani
  • 50 g toorsuitsu peekonit
  • 2 küüslauguküünt
  • soola
  • pipart
  • peterselli
  • 30 g võid

Vispelda kokku muna ja munakollased ning lisa riivitud juust. Jäta natuke juustu serveerimiseks ka. Haki toorsuitsupeekon ja küüslauk.
Lase pasta veel keema tõusta ja keeda spagetid soolvees “al denteks”. Aega peaks see võtma ca 7 min. Niikaua jõuate ära teha muud ettevalmistused.
Kuumuta pann, lisa või ja hakitud peekon. Pruunista ning lisa hakitud küüslauk. Prae tasasel tulel, et küüslauk ära ei kärssaks. Nõruta spagetid, jättes natuke alles pasta keeduvett.
Lisa peekonile spagetid, sega ning lisa muna ja juustusegu. Lisa surts pastakeeduvett, sega korralikult läbi ja võta pann tulelt. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe hakitud peterselli ja riivitud parmesaniga.

Vaata ka Anni lihtsaid pastaretsepte:

Kontakt

Tartu Mill AS
Väike-Kaar 33, Tartu 50406, Eesti
Telefon +372 7 428 807
Faks +372 7 425 695
E-post: info@tartumill.ee

Jälgi meid sotsiaalmeedias